Επίδοση “Ελέγχων Προόδου” 1ου Τριμήνου 2023-24

1 2

Αγαπητοί γονείς 

Σύμφωνα με το Π.Δ.79/2017 άρθρο 14, παράγραφος 4, εδάφιο γ, εντός δέκα (10) ημερών από τη λήξη κάθε τριμήνου πραγματοποιούνται, με ευθύνη του Διευθυντή, συναντήσεις με τους γονείς στους οποίους χορηγείται «Έλεγχος Προόδου» για τις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ και προφορική ενημέρωση για τις τάξεις Α’ και Β’.
 
 Εφαρμόζοντας τα παραπάνω ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας κατά την 11η τακτική συνεδρίασή του στις 11-12-2023 αποφάσισε οι συναντήσεις με τους γονείς για την επίδοση των “Ελέγχων Προόδου” στις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξη, καθώς και η προφορική ενημέρωση για τις Α’ και Β’ τάξεις, να γίνει την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 13.20 (μετά λήξη των μαθημάτων του Πρωινού Προγράμματος). 
 
Την ημέρα εκείνη θα γίνει στις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ η επίδοση των “Ελέγχων Προόδου” κι όχι αναλυτική ενημέρωση για την πρόοδο των παιδιών (αυτή γίνεται την ημέρα και την ώρα που σας έχει ορίσει ο εκπαιδευτικός της τάξης). Σας κάνουμε αυτή την επισήμανση για να μην ταλαιπωρηθείτε περιμένοντας για πολύ ώρα στη σειρά.
 
 Σας ευχαριστούμε για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια του 1ου τριμήνου. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...